Har du en god idé til hva Kræmer Brygge bør romme?

Kræmer Brygge bygges stein for stein – fra fiskeforedling og industri til en bydel som bringer folk sammen! Nå ønsker vi dine innspill på hva det nye byrommet bør inneholde – har du en kul idé?

Ved å svare på de tre spørsmålene under er du med i trekningen av el-sykkelen Specialized Vado SL 4.0 EQ til en verdi av kr. 43.000,-. 

Premie:

Alle som deltar i konkurransen, er med i trekningen av el-sykkelen Specialized Vado SL 4.0 EQ til en verdi av kr. 43.000,-. Superlett pendlersykkel av høy kvalitet, som er perfekt for lange og korte turer på by- og landevei. Forventet rekkevidde opp mot 120km. 35nm, Specialized SL 1.1 motor, 320wh. Elsykkelen leveres av Bikeriet – et lokalt verksted for service, vedlikehold og garanti. Du får også med tilhørende piggdekk sånn at du kan bruke sykkelen gjennom flere årstider.

Deltakere – og hvordan delta:

For å være med i konkurransen må du gi innspill på hva du mener Tromsø-bydelen Kræmer Brygge bør romme. Innspillene gis ved å besvare tre spørsmål på landingssiden kramerbrygge.no/innspill. Kræmer Eiendom AS har behov for å kontakte vinneren ved konkurransens utløp, derfor er det en forutsetning for deltakelse i konkurransen at det legges igjen kontaktinformasjon. Personopplysningene vil kun bli brukt til å administrere konkurransen, og håndteres deretter i hht gjeldende lover og regler for personvern. Konkurransen er åpen for alle. Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte samtykke i at vinneren kan motta premien. Den enkelte deltaker står fritt til å sende inn flere bidrag, men kan kunne vinne én gang. Ansatte og nære familiemedlemmer kan delta i konkurransen, men kan ikke vinne.

Viktige datoer:

Konkurranseperioden er fra 15. august til 1. oktober 2022.

Trekning av vinner:

Vinneren trekkes ved tilfeldig trekning av alle innsendte bidrag som anses som kvalifiserte. Vinneren kontaktes av Kræmer Eiendom AS pr. telefon kort tid etter konkurransens slutt. Vinneren offentliggjøres på Kræmer Brygges nettsted kramerbrygge.no/innspill og blir omtalt på Kræmer Brygges SoMe-profiler. Følg oss gjerne på Facebook og på Instagram, så får du informasjon om hvem som vant konkurransen rett i feeden.

Rettigheter:

Ved deltakelse i konkurransen samtykker deltakeren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på nettstedet kramerbrygge.no, Facebook, Instagram, og i eventuelle andre publikasjoner og nettverk tilhørende Kræmer Eiendom AS. Det forutsettes at deltakeren er innforstått med Facebooks og Instagrams gjeldende regler for å kunne delta i konkurransen. Vi forbeholder oss retten til å endre konkurransevilkårene dersom dette skulle bli nødvendig. Ved deltakelse i konkurransen aksepterer deltakeren de beslutninger Kræmer Eiendom AS kan komme til å ta vedr. vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen som endelige og definitive. Konkurransen er ikke sponset, støttet, administrert eller assosiert med Facebook, Instagram eller av andre aktører.

Annet:

Ved endt konkurranse overrekkes premien på Kræmer Brygge, for å kunne delta i konkurransen må du derfor bo eller oppholde deg i nærheten av Tromsø. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller annen godtgjørelse. Kræmer Eiendom AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller manglende opplysninger i konkurransereglene i forbindelse med konkurransen. Kræmer Eiendom AS kan heller ikke holdes ansvarlig for innspill og materiale som publiseres av deltakerne i konkurransen, eller for andres omtale av eller lenking til konkurransen på andre nettsteder og fora.

Spørsmål vedr. konkurransen kan rettes pr. e-post til: solfrid@nettrakett.no

Premie: el-sykkelen Specialized Vado SL 4.0 EQ til en verdi av kr. 43.000,-.

Ta kontakt

Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet nedenfor, så vil du høre fra oss snart.